Ons verhaal

Timmerfabriek De Mol B.V., opgericht in 1920 door Dhr. de Mol in Heinkenszand, Zeeland, heeft door de jaren heen verschillende interne overnames ondergaan. Sinds 2004 is het bedrijf eigendom van Marco Traas. Samen met zijn team heeft hij hard gewerkt in zowel het kantoor als de fabriek, gevestigd aan Noordland in Heinkenszand. Deze inspanningen hebben geleid tot een flexibele werksfeer binnen het Zeeuwse bedrijf, waarbij zowel kleine als grote projecten zonder problemen worden aangepakt en hulp snel wordt geboden. Ondanks de vele uitgevoerde projecten blijven de werknemers nuchtere Zeeuwen.

Bekijk hieronder de bedrijfsfilm zodat je kan zien hoe onze nuchtere Zeeuwen te werk gaan!

Timmerfabriek De Mol Bedrijfspand

Nieuwe locatie en bedrijfspand

In 2017 nam Marco de beslissing om een nieuw pand te laten bouwen op een andere locatie in Heinkenszand. Op 26 maart 2018 begon de constructie van het nieuwe gebouw en tegen het einde van dat jaar was het volledige bedrijf verhuisd. Marco koos ervoor om zoveel mogelijk hout te gebruiken in de nieuwbouw, waarbij zowel de buiten- als binnenkozijnen en de gevelbekleding van hout zijn gemaakt. Voor het kantoor en de kantine zijn bureaus gecreëerd uit boomstammen. Deze beslissing getuigt van een sterke betrokkenheid bij het gebruik van natuurlijke materialen.

Het nieuwe pand van Timmerfabriek De Mol B.V. weerspiegelt de visie van Marco Traas op duurzaamheid en zijn waardering voor het gebruik van hout in de bouw. Door te kiezen voor houten elementen zoals buiten- en binnenkozijnen, gevelbekleding en bureaus, creëert het bedrijf niet alleen een unieke en natuurlijke uitstraling, maar draagt het ook bij aan de bevordering van milieuvriendelijke bouwpraktijken. Deze toewijding aan duurzaamheid weerspiegelt zich in de bedrijfscultuur, waarbij nuchtere Zeeuwse werknemers trots zijn op hun werk en de geleverde projecten.

Het productieproces

Bekijk onze korte animatie en ontdek ons proces en de vele aspecten waarmee we rekening mee houden in ons bedrijf!

Benieuwd welke diensten en producten we u kunnen leveren? We helpen u graag verder!

0113-561271