Bij Timmerfabriek De Mol B.V. wordt alleen duurzaam geproduceerd hout toegepast en bewerkt om degelijke kozijnen te creëren. Houten kozijnen hebben niet alleen een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit, ze bieden ook een warme uitstraling en zijn van nature isolerend. En ondanks dat houten kozijnen af en toe een likje verf nodig hebben, gaan ze tientallen jaren langer mee dan alternatieve producten.

Kwaliteit

Bij Timmerfabriek De Mol B.V. selecteren we zelf het hout dat we toepassen, gebruiken we hang- en sluitwerk dat voldoet aan het politie keurmerk Veilig Wonen en gebruiken we uitsluitend hoogwaardige watergedragen verf voor de afwerking en bescherming van onze producten. Timmerfabriek De Mol aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT). Onze producten worden geleverd onder de volgende keurmerken:

Milieu

Hout is een mooi, kleurrijk, warm en milieuvriendelijk product. Het is sterk en duurzaam, en heeft van nature eigen karakteristiek. Wij zijn sinds 1 november 2020 STIP gecertificeerd en gebruiken hierdoor alleen maar duurzaam geproduceerd en gecertificeerd hout. We kunnen tevens ook hout met FSC® inkopen. FSC® is inmiddels erg bekend bij afnemers en consumenten. Timmerfabriek De Mol is daarom ook FSC® gecertificeerd. Deze wereldwijde, onafhankelijke organisatie, zonder winstoogmerk, heeft tien principes voor goed bosbeheer bepaald. Deze principes hebben betrekking op sociale, milieuvriendelijke en economische factoren. Een product dat het STIP en FSC®-keurmerk draagt, is gegarandeerd vervaardigd uit hout afkomstig uit goed beheerd bos.

Benieuwd welke diensten en producten we u kunnen leveren? We helpen u graag verder!

0113-561271