Nadine Allewijn – Home

Online. Design. UX. Writing.

Web Design

Een WordPress website creëren is tegenwoordig piece of cake. Een pakkende, responsieve, UX-geoptimaliseerde website in elkaar zetten, dat is iets waarbij meer kennis komt kijken. Dankzij ervaring en opleiding over zowel de interactie tussen mens en computer als ontwerpen, ontstaat er een optimaal resultaat waarvan bezoekers van de website onder de indruk zullen zijn.

Web Analytics

Een website gericht op verkoop vraagt om een andere aanpak dan een informatieve website of een portfolio. Dankzij ervaring met Google en Adobe Analytics, maar ook CRO-tools als Optimizely en VWO, kan met inzicht over veel inzicht worden verkregen in het bezoekersgedrag op elke website. De kunst is om deze inzichten om te zetten in een goed ontwerp.

Content Creatie

Schrijven stroomt al van kinds af aan door het bloed. Na in 2015 het boek “United” zelf te hebben gepubliceerd, is tijdens de studie het fictief schrijven op een iets lager pitje gezet. Echter is het toetsenbord niet onaangeroerd gebleven. Dankzij kennis over story telling kan elk (non-)fictieverhaal, hoe lang of kort, overgebracht worden.

Nadine Allewijn – Home

Over Nadine

Nog maar 21 lentes jong en toch al veel ervaring:

  • Bachelor Informatiekunde 
  • Minor in Cognitie 
  • Master New Media Design (diploma in 2019)
  • Junior CRO Consultant 
  • Junior Online Marketeer 

Interesse in meer informatie, mogelijkheden of voorbeelden? Dat kan, geheel vrijblijvend natuurlijk. Er is altijd een moment voor een leuk gesprek of een interessante mailuitwisseling.

En wilt u de samenwerking aan gaan? Dan zetten we de wensen op papier, maak ik een passend voorstel en is het resultaat een website waar beide partijen tevreden mee zijn. Of het een optimalisatie of een geheel nieuwe website is. Tussentijds blijven we regelmatig in contact om ongewenste verrassingen uit de weg te gaan.

En de prijs? Ook daar komen we samen uit. Ik zie uit naar een leerzame samenwerking!

Optimaliseren website vanaf € 49

afhankelijk van de eisen

Professionele website analyse
Uitgebreid optimalisatieplan
Hulp met optimaliseren
Hulp met content (her)schrijven
Volledige website vanaf € 199

afhankelijk van de eisen

Professionele Wordpress website
Responsief (pc, tablet en mobiel)
Hulp met content (her)schrijven
Algemene ondersteuning (1 maand)

Geïnteresseerd?

Neem dan vooral contact met mij op. Dat kan door het contactformulier in te vullen, mij een email te sturen of een belletje te doen. 

Contactgegevens

06-29742199
nadineallewijn@kpnplanet.nl

© 2018 – Nadine Allewijn